Star Citizen, immár Kickstarteren is

A Wing Commandert alkotó Chris Roberts most tette csak fel nagyszabású PC-s űrszim játékát, a Star Citizent Kickstarterre. 

Star Citizen, immár Kickstarteren is

A Wing Commandert alkotó Chris Roberts most tette csak fel nagyszabású PC-s űrszim játékát, a Star Citizent Kickstarterre. Az eredeti terve az volt, hogy az egészet megoldják majd a saját honlapjukon, a Roberts Space Industries oldalán. E mögött az az indok húzódott, hogy szerinte csak plusz egy lépés volt a rajongók és a fejlesztők között a Kickstarter.

Roberts egyedül arra nem gondolt, hogy az érdeklődést nem fogja bírni a honlapjuk. 1 nap alatt összeszedtek 1 millió dollárt a kétmilliós célból, aztán alábbhagyott a lendület. Méghozzá azért, mert összehalta magát a honlap. Ha nem így történt volna, valószínűleg már a 2 milliót is maguk mögött hagyhatták volna.

Természetesen minden Kickstarteres adományozó ugyanazokban az előnyökben részesül, mint a közvetlen befizetők, ők is megjelennek majd a Space Industries oldalon.

Jelenleg 125 ezer dollárnál tart a Kickstarter, az ottani célösszeg, csökkentett, 500.000 dollárra szól, mivel az összeg nagy része már összegyűlt náluk. A különböző összegekhez tartozó csomagok nagyjából ugyanolyanok, mint az eredeti honlapon, viszont bejött egy kisebb adomány lehetőség is, az 5 dollár, ezért cserébe kaptok egy Electro Skin Hull Enhancement-et, ami megváltoztatja a hajótokon lévő festéseket menet közben. Aki bedob egy kis pénzt, kap egy extra festést is.

Roberts ha sikerre viszi a kampányt, arra számít, hogy majd a kiadók is felfigyelnek, hogy ez egy igenis életképes műfaj.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward