Stadia és Project xCloud hírek

Stadia és Project xCloud hírek

A Google és a Microsoft szolgáltatása lépett egy kisebb szintet az elmúlt napokban, de amennyiben ezeket a sorokat Magyarországról olvasod, egyelőre kezeld csak érdekességként, hiszen nálunk a Stadia és a Project xCloud sajnos még mindig nem elérhető.

A Google a COVID-19-re hivatkozva ingyenessé teszi a Stadia Pro szolgáltatását két hónapra, amivel a Gmail fiókkal rendelkező felhasználó azonnal hozzáférhet 9 darab játékhoz: Destiny 2: The Collection, GRID, Gylt, SteamWorld Dig 2, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, Serious Sam Collection, Spitlings, Stacks on Stacks (on Stacks), és Thumper.

Akik nem fizetnek elő a Pro-ra, azok mostantól a Free opcióhoz is hozzáférnek természetesen ingyen. Ilyenkor meg kell vásárolniuk külön a játékot, nem kapnak 4K támogatást, de nem is kell előfizetniük semmire se. A teljes, hivatalos blogbejegyzés itt olvasható.

A Microsoft hasonló szolgáltatása, a Project xCloud egyelőre még kiépítés alatt van, de Nyugat-Európában már indulnak az első tesztelések. Akik hozzáférést kapnak az xCloudhoz, azok androidos telefonokon próbálhatják ki. Egyelőre még óvatosan bánnak a sávszéleséggel, nem szeretnék a szolgáltatókat fölöslegesen leterhelni.

Az Xbox Console Streaming funkció, ami az otthoni Xbox gépünket alakítja át „felhő szerverré”, már korábban elindult, hazánkból is tesztelhető. Itt is egy blogbejegyzésen keresztül ismerkedhettek meg a részletekkel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap