Spore: érkezik a "Creepy and Cute" kiegészítő...

Nem kellett sokat várnunk arra, hogy meginduljon a Spore kiegészítő áradat. Csak úgy mint  a Sims-el, ezzel is meg lehet oldani, hogy számos külön kiegészítőt dobjanak piacra ilyen apró "alkatrész" csokrokból.

Spore: érkezik a "Creepy and Cute" kiegészítő...

Nem kellett sokat várnunk arra, hogy meginduljon a Spore kiegészítő áradat. Csak úgy mint  a Sims-el, ezzel is meg lehet oldani, hogy számos külön kiegészítőt dobjanak piacra ilyen apró "alkatrész" csokrokból. (Ígéretes "fejőstehénnek" látszik a kis evolúció szimulátor.) Felkészülni tehát, jönnek a cukiságok!

A szeptemberben kijött Spore Darwini koncepciója sok embert megfogott (nem is annyira rossz egyébként), valószínűleg a kiegészítő is számos rajongó érdeklődését felkelti majd. A "Creepy and Cute"-ot akár közvetlenül le lehet tölteni a netről, mindössze 19,95 dollárért, de természetesen hagyományos módon is megjelenik majd, várhatóan november 18.-án, de ez még változhat.

Arról, hogy pontosan mit tartalmaz a "Creepy and Cute" még nincs információ, de ránézve a borítóra és a címre, valószínű, hogy nem kamion és motorbicikli kollekciót. (Talán lesz még olyan is...)

Jó szórakozást kívánunk minden kedves szörnydizájner olvasónknak addig is!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward