Spielberg Halo mozit csinál?

IESB jelentése szerint már folynak a tárgyalások arról, hogy Steven Spielberg legyen a producere az új Halo filmnek (amiről annyit pletykálnak mostanság). "Az IESB exkluzív információra tett szert, ami szerint Hollywood történetének egyik legnagyobb producere jelenleg arról tárgyal, hogy elkészítse a szóban forgó játék filmes adoptációját".

Spielberg Halo mozit csinál?

IESB jelentése szerint már folynak a tárgyalások arról, hogy Steven Spielberg legyen a producere az új Halo filmnek (amiről annyit pletykálnak mostanság). "Az IESB exkluzív információra tett szert, ami szerint Hollywood történetének egyik legnagyobb producere jelenleg arról tárgyal, hogy elkészítse a szóban forgó játék filmes adaptációját".

Nem Uwe Boll lesz tehát aki ráteszi a mancsát Master Chief sisakjára, sőt még csak nem is a sokat emlegetett Peter Jackson, hanem az az ember aki Jurassic Park, az E.T., az Indie és a Transformers filmek mögött is állt. Steven Spielberg! (Juhééé!)

Spielberg teljesen odáig van a Stuart Beattie által írt forgatókönyvtől, melynek címe Halo: The Fall of Reach. Reméljük ezúttal lesz is ennek az egésznek valami alapja, mert már kezd kicsit unalmas lenni a kavarás a film körül. (Már látjuk is lelki szemeinkkel a következő témát: Ki fogja Master Chief-et játszani? Van Damme! Nem, inkább Dwayne Johnson, nem, legyen Chuck Norris vagy nem is! Uma Thurman!)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward