Spec Ops: The Line

Júniusban jön a Spec Ops: The Line. Az előrendelők ajándék pakkot kapnak.

Spec Ops: The Line

A 2K Games bejelentette, hogy a Spec Ops: The Line június 29-én jelenik meg Európában, és június 26-án az USÁ-ban Xbox 360-ra és Playstation 3-ra.  A YAGER által fejlesztett Spec Ops: The Line egyjátékos kampányának története a leromboltan is pazar látványt nyújtó Dubajba kalauzol el. A város, mely egykoron a világ gazdag elitjének játszótere volt katasztrofális homokviharok áldozatává vált. Martin Walker századost alakítva gyönyörű, de egyben tragikus helyszíneket járhatunk be ebben a lélegzetelállító, leírhatatlan helyzetekben bővelkedő külsőnézetes shooterben. Célunk, hogy megtalálják John Konrad ezredest, és elveszett zászlóalját, a 33-asokat.

"A Spec Ops: The Line a 2K Games első kiruccanása a katonai shooterek műfajába." nyilatkozta Christoph Hartmann, a 2K elnöke. "Olyan, teljesen egyedi játékot alkottunk, amely hűen mutatja be a háború sötét valóságát, és a játékosokat a túlélés érdekében olyan nehéz döntések elé helyezi, melyekben a jó és a rossz közötti határvonal egyre inkább elmosódik."

Az egyjátékos kampány mellett a Spec Ops: The Line egy összetett, osztály-alapú többjátékos móddal is rendelkezik. A multiplayer módban osztag-alapú ütközeteket vívhatunk a homokvihar által elpusztított Dubaj lenyűgöző kulisszái előtt. Az előrendelők ingyenesen jutnak a „FUBAR Pack"-hez, és extra többjátékos tartalmakkal is gazdagabbak lesznek.

Az előrendelői extrák teljes listája:

[list type="unordered"]

[*]Dupla tapasztalati pont az első játékhéten, mely nagymértékben felgyorsítja a szintlépést.

[*]Az AK-47-es az 1-es rangtól megnyílik.

[*]Az "Officer Class" (Tiszti kaszt) az 1-es rangtól megnyílik. E karakterosztály számos, a csapat számára előnyös képességgel bír: csökkenti a csapattagokat ért sebzést, valamint növeli a más kasztba tartozó csapattársak hatékonyságát.

[*]Elérhetővé válik az exkluzív kiegészítőket biztosító "FUBAR Pack," mely különleges grafikai elemei segítségével a játékos karaktere nagymértékben testre szabhatóvá válik.

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward