Spec Ops DLC jön az MW2-höz?

Az Infinity Ward fontolóra vette egy Spec Ops letölthető tartalom megjelentetését a tegnap kijött Modern Warfare 2-höz, árulta el a kreatív stratéga, Robert Bowling. "Megvan rá minden esély. Úgy értem, a Spec Ops egy remek mód, ami olyan helyen van a játékban, ahol könnyedén ki tudjuk bővíteni, ha akarjuk" - nyilatkozta egy kiadást megelőző MTV interjúban.

Spec Ops DLC jön az MW2-höz?

Az Infinity Ward fontolóra vette egy Spec Ops letölthető tartalom megjelentetését a tegnap kijött Modern Warfare 2-höz - árulta el a kreatív stratéga, Robert Bowling. "Megvan rá minden esély. Úgy értem, a Spec Ops egy remek mód, ami olyan helyen van a játékban, ahol könnyedén ki tudjuk bővíteni, ha akarjuk" - nyilatkozta egy kiadást megelőző MTV interjúban.

"Szóval, ha a játék kikerül a boltok polcaira, akkor pihenünk egy kicsit, játszunk és meglátjuk, hogy az emberek miből szeretnének majd többet. Ha mindenki új Spec Ops missziókra vágyik majd, akkor annak fogunk nekiállni."

A szóban forgó módban egyébként egyedül vagy kooperatívan teljesíthetünk rövidebb küldetéseket, hogy csillagokat szerezzünk és javítsunk a leaderboardokon elért helyezésünkön. Ezen kívül ott van még a robbantós kampány és a kiterjedt kompetitív multiplayer módok.

Az Infinty Ward eddig két letölthető térképpakkot jelentett be, amelyek mindegyike Xbox 360 exkluzív lesz (vajon mennyit fizetett ezért az MS?). Ezek közül az egyik 2010 tavaszára várható. Reméljük, hogy a Spec Ops már multiplatform DLC lesz... ha lesz.

                         

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap