Soulcalibur 5: Ezio, megjelenési dátum

A bejelentést megelőző hírek igaznak bizonyultak, a sikeres verekedősjáték széria legújabb vendégszereplője Ezio Auditore lesz az Assassin's Creed-ből.

Soulcalibur 5: Ezio, megjelenési dátum

A bejelentést megelőző hírek igaznak bizonyultak, a sikeres verekedősjáték széria legújabb vendégszereplője Ezio Auditore lesz az Assassin's Creed-ből.

Ezio halálos lesz közeli és távoli harcban is, nem kevesebb mint 6 fegyvere lesz, beleértve a római hosszúkardját, stilettóját (rövid tőr), számszeríját, rejtett lőfegyverét és pengéit. Ezzel ő lesz a játék történetének legtöbb fegyverrel felszerelt karaktere. A fejlesztők jelenleg azon dolgoznak, hogy ez ne tegye őt túl erőssé, azt szeretnék, ha a bajnokságokon is használható lenne.

 

"Amikor azon agyaltunk, hogy ki legyen a következő vendégkarakter, akkor azt kérdeztük magunktól, hogy ki passzolna a legjobban a Soulcalibur világához." - emlékezett vissza Hisharu Tago, a széria producere. "Végig ott volt a szemünk előtt, Ezio az Assassin's Creedből. Egyszerűen ő volt a tökéletes választás. Ekkor meg is kerestük rögtön az Ubisoftot. Nagyon jól együttműködtek és szívesen dolgoztak velünk. Nagyon jó móka volt velük dolgozni, már rögtön amikor belevágtunk, mivel ők tényleg nagyon szeretik az Assassin's brandet és Eziot. Hihetetlen mértékű útmutatással és információval láttak el minket. Hihetnénk azt is, hogy ez irritáló volt fejlesztés közben, de egyáltalán nem ez volt a helyzet. Nagyon nyitottak voltak és jó tippeket adtak. Mint fejlesztők, nagyon hasonló gondolkodásúak vagyunk, így könnyen megértettük egymást."

Ezio benne lesz a PS3 és Xbox 360 verzióban is, az általa inspirált harctérrel és zenével együtt, amit az AC univerzumból kölcsönöztek. Korát tekintve a Soulcaliburban szereplő Ezio az alapjátékból és a Brotherhoodból kölcsönzött fiatalabb "verzió" lesz, nem a hamarosan érkező Revelations "öreg rókája".

"Akkortájt jött ki a Brotherhood, mikor elkezdtük a munkát, szóval mi azt a hátteret kaptuk. Plusz most nekünk is nagyon sok érett karakterünk van a Soulcalibur 5-ben, akik ennek az Ezionak a kora körül mozognak. Így volt tökéletes."

A SC játékoknak sosem volt igazán nagy sztorija, ez különösen igaz a legutolsó játékra, de azért mindig kanyarítanak nekünk valamit (még ha az néha fáj is). Azért Tago mester lelkesen beszélt nekünk az Eziot érintő sztori vonatkozásról: "A Soulcaliburban a sztori a reneszánsszal kezdődik, amikor Ezio élt. Az Ubisoft felajánlotta, hogy a karaktert az Animus ereje által vigyük át a Soulcalibur világába, így ők adták ezt a történeti elemet."

Hogy lesz a másik vendégszereplő? "No comment" - zárta rövidre a témát Tago.

Amennyiben előrendelitek a játékot extra karakterként megkapjátok a "művész" Lord Geo Dampierret, a Soulcalibur: Broken Destiny-ből. A gyűjtői változathoz jár művészeti kiadvány, zene CD, 'Így készült' DVD, DLC kártya a Fekete Lovag és Paladin páncél szettekhez és egy köszönőlevél a Project Soultól.

A Namco Bandai bejelentette a Soulcalibur V megjelenési dátumát is: 2012. február 3. Európában, 2012. január 31. Amerikában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward