Sorozat lesz a Nierből?

A Final Fantasyval elhíresült Square Enix új akciójátéka még meg sem jelent, de a cég már most bízik annak elsöprő sikerben.

Sorozat lesz a Nierből?

A Square Enix új akció-kaland játékáról még nagyon keveset tudni, sőt, a híres japán cég csak afféle atyai bábáskodást végez a projekt felett, hisz azon az a Cavia nevű csapat ügyködik, akik az elég közepes Bullet Witch-cset is az asztalra tették (Xbox 360 exkluzív cím volt). A történet egy Nier nevű férfiról szól, aki a kislányát megfertőző betegség ellenszeréért száll harcba egy olyan világban, ahol az ismeretlen kór már majdnem mindent a földdel tett egyenlővé.

                             

                                                                                           Nier E3 '09 trailer

A Nier főleg az akcióra összpontosít majd. Hősünk hatalmas kardjával aprítja az ellenfeleket, ám különleges könyve segítségével képes elvarázsolni magát, hogy lövedékeket eregethessen egy rövid ideig. A közelharc erősen kombóközpontú lesz, és úgy összességében nagyon emlékeztet majd a God of Warra. A játék jelenleg félkész állapotban van, s egyetlen rövid traileren kívül semmit sem láthattunk belőle.

Ám a Square valamiért nagyon bízik a Cavia sikerében, hisz a japán Famitsu magazin következő száma szerint már most tervbe vették a folytatást, pedig a Nier még csak valamikor 2010-ben jelenik meg Playstation 3 és Xbox 360 platformokon. A Square igyekezete értékelendő, ugyanakkor a jövő év nem egy komoly ellenfelet készül felvonultatni a stílusban, elég csak a PS3-ra érkező God of War III-ra, vagy az új, multiplatform Castlevaniára gondolni, melyek nagyon ígéretesnek tűnnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward