SOE MMO hírcsokor

Új és bezárásra kerülő MMO-k, közös előfizetés minden játékhoz, nagyobb EQ kiegészítők.

SOE MMO hírcsokor

A Sony Online Entertainment rengeteg új hírrel szolgált, főként MMO-téren. Kezdjük a rosszakkal: a Vanguard: Saga of Heroes, a Wizardry Online, a Free Realms és a Clone Wars Adventures MMO-kat be fogják zárni, mivel túl kevés a játékos ahhoz, hogy ezeket fenn tudják tartani. A Vanguard már hosszú ideje veszteséges, John Smedley a SOE elnöke Twitteren elmondta, hogy a cégnek eddig nem volt szíve, hogy ezt a játékosokkal is közölje. A Free Realms azért fog bezárni, mert a SOE nem akar többé gyerekeknek készült játékokkal foglalkozni: nem kifizetődő, és menedzselni is nehéz, mert a kiskorú játékosok nagyon gonoszak tudnak lenni egymáshoz. A Free Realms és a Clone Wars Adventures márciusban zár be, a Vanguard és a Wizardry július végén.

Most jöjjenek a jó hírek: Smedley megerősítette, hogy az EverQuest Next PlayStation 4-en is meg fog jelenni. A Planetside 2 is jön PS4-re, ennek megjelenése az idei év első felében várható.

A SOE dolgozik egy új MMO-n is, melyet eddig még nem jelentettek be. Egy vadonatúj címről van szó, olyasmiről, aminek a régi Star Wars Galaxies játékosok nagyon fognak örülni. Ezek szerint egy új, nem licencelt világban játszódó, a játékosoknak nagy szabadságot adó sandbox sci-fire számíthatunk. Kíváncsian várjuk, mi lesz ez.

Smedley a Legends of Norrath című EverQuest kártyajáték lehetséges megújulásáról is beszélt. Az ötlet onnan jött, hogy látták, mennyire népszerű a Blizzard gyűjtögetős kártyajátéka, a HearthStone, és úgy gondolták, hogy ideje a LoN-t újabb szintre emelni.

Az EverQuest és az EverQuest 2 sok újdonsággal lesz gazdagabb az idén, erről részletesebben korábbi hírünkben már olvashattatok. Smedley megígérte, hogy a rajongók kérésének engedve ezentúl nagyobb méretű kiegészítőkkel fognak előrukkolni.

A végére maradt a legnagyobb hír: bejelentették az All Access tervezetet, melynek lényege, hogy egyetlen, 14,9 dolláros havi előfizetési díjért minden SOE játékkal játszhatunk, és ebbe már az új Everquest Next és az EverQuest Landmark is beletartozik. A dolog április 2-tól lép életbe, a meglévő előfizetők automatikusan részeseivé válnak az All Accessnek.

Alant az EQNext karaktereivel és tájaival ismerkedhet meg, aki még nem látta volna őket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward