Slágerjátékok iPhone-ra

Több kiadó is addig akarja ütni a vasat amíg meleg, a gomb nélküli vezérlés ellenére csak úgy dobálják kifelé a portokat.

Slágerjátékok iPhone-ra

Final Fantasy I-II

A kávéfőzőnk kivételével talán már mindenre kaphatóak az ős Final Fantasy-k, úgyhogy nem igazán lepődtünk meg azon, hogy az iPhone sem kerülhette el a sorsát. Szerencsére nem az ezernyi felújított változat valamelyikét dobták csak át rá, így azt kell mondjuk, hogy talán még használható is lesz. A kezelőfelületet ugyanis teljesen lecserélték pont azért, hogy ne legyen gond az irányítással és ez nagy piros pont. Nem tudjuk a játékoknál hány év a nyugdíjkorhatár, de a Final Fantasy I idén lesz 23 éves, és még mindig találkozhatunk vele, ez nem semmi, nosztalgiázni vágyó jRPG fanoknak kötelező darab! Néhány plusz screenshotért katt ide.

Assassin’s Creed 2

Ezio is meglátogatja majd a platformot, ami már nem ismeretlen a készítők számára, hiszen az első rész is megjelent az Apple mobiljára. Az irányítás miatt mi egy kicsit szkeptikusak vagyunk, de majd meglátjuk, hogy sikerül.

GTA IV: Chinatown wars

A DS és PSP változat után a CW-t tovább portolták, hiszen a kakaó megvan hozzá a gépben. Az irányítás sajnos a szokásos virtuális joy-os, a billentyűzet nélküli érintőképernyő nem kedvez a játéknak, de legalább 10 dollárért felmarkolható, ami olcsóbb, mint a többi változat.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward