Skyrim és New Vegas DLC hírek

Skyrim és New Vegas DLC hírek

The Elder Scrolls V: Skyrim

Az első két letölthető tartalom a fantasy szerepjátékok egyik legkiemelkedőbb sorozatának ötödik részéhez Xbox 360 exkluzív lesz 30 napig. Ezt követően megkapják a PC és PS3 játékosok is. Azért, hogy valami jó hírt is mondjunk az utóbb említett két platform követőinek, eláruljuk, hogy a tartalmak ingyenesek lesznek.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy pontosan mit tartalmaz majd a két DLC, de a játék maga novemberben fog megjelenni.

 

Fallout: New Vegas

A negyedik add-on pakk a poszt-apokaliptikus szerepjátékhoz szeptember 26-án jelenik meg, jelentette be a Bethesda. A DLC címe Lonesome Road lesz. A kiadó két másik pakkot is bejelentett, ezek a Courier's Stash és a Gun Runners' Arsenal, ezek egy héttel később követik az előbbit, szeptember 27-én.

A Courier's Stash ára 160 MS pont (2 dollár PSN-en és Steamen), ez gyakorlatilag azonnali hozzáférést biztosít a korábban csak előrendelőknek járó négy kisebb tartalomhoz (The Caravan Pack, Classic Pack, Mercenary Pack, Tribal Pack). Mindegyikben vannak egyedi fegyverek, tárgyak és egyéb hasznos cuccok. A Gun Runners' Arsenal ára 360 MS pont (4 dollár) ez hoz pár jó messzire ható fegyvert, modot, töltény típust és receptet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward