Skyrim és Hunted csemege

Látványos Skyrim trailer és néhány érdekes infó a Huntedről.

Skyrim és Hunted csemege

Az új TES a sok újítástól függetlenül ízig-vérig Elder Scrolls, lélegzetelállítóan látványos, szédítően hatalmas a bejárható világa és olyan eposzt hoz nekünk ismét, ami már most képes megremegtetni kalandkereső szívünket. Dovahkiin... még ha nem is nevezzük el így születendő gyermekünket, mi magunk akkor is a bőrébe akarunk bújni! Íme az első in-game videó!

A Hunted: The Demon's Forge-ban lehetőségünk lesz saját pályákat készíteni és megosztani azokat online, tudhattuk meg nemrég egy kiszivárgás folytán, amit aztán az inXile (fejlesztő) is megerősített.

"Sok mindenen dolgozunk még, amiről egyelőre nem beszéltünk... Van valamink amit még nem jelentettünk be, de mivel úgyis ott van a főmenüben már, így végülis akár beszélhetünk is róla. A 'The Crucible'-ről van szó. Ez egy pályaszerkesztő rendszer..."

Ezeken a pályákon továbbvihetitek a kampánymódból karaktereteket, ami egyébként 12 és 20 óra körüli játékidőt rejt magában, attól függően, hogy mennyire vagytok felfedező lelkületűek. A játék tulajdonképpen egy co-op Gears of War, fantasy környezetbe átültetve, varázslatokkal, íjakkal és kardokkal. Az Eurogamer rákérdezett egyéb multiplayer játékmódokra is, amire Matt Finley csak kacsintott egyet és annyit mondott, nincs bejelentenivalója.

"Nekünk a multi mindig utoljára marad, miután már befejeztük a játékot. Engem annyira nem érdekel. Nem nagyon szoktam multizni, mert utálom mikor fejbe lő egy 14 éves kölyök és aztán táncol a hullámon és kinevet."

Hmm, azért reméljük, van nála nagyobb multiplayer rajongó is a stúdiónál! Persze az sem lenne nagy gond, ha csak a single és co-op mód kerülne be, elvégre mi sem szeretjük a sok játékba egyenesen beleerőszakolt multi módot, amit a kiadók annyira nyomnak az eladások miatt. Sokszor csak az összképbe rondítanak bele és keserítik meg élményünket egy kimagasló single játékrész után.

A Hunted túl van már a bétán, a Q&A-el történő bugjavítások fázisában vannak. Demóról egyelőre még nem döntöttek, vagy legalábbis nem készek arra, hogy lekommunikálják! A játék júniusban érkezik, ha jól teljesít a pénztáraknál, akkor lesz folytatása is, jelentette be egyszerűen Finley. Nincs ebben semmi meglepő, hisz erről szól az ipar, manapság már nem olyan egyszerű a fejlesztés mint 15 éve volt, több 10 millió dollárok repkednek és ha a kiadó nem látja viszont a pénzét, akkor nincs folytatás.

"Semmi nem tenne boldogabbá, mint hogy Hunted játékokon dolgozzak az elkövetkező 10 évben."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward