Skulls of the Shogun: Az első cross-platform Boxon

A hamarosan érkező körökre osztott stratégia játék lesz az első olyan program amelyben lehetőség lesz cross-platform játékra Xbox 360-on, Windows 8 PC-n, Windows Phone-on és Windows 8-as táblákon, mint például a Surface.

Skulls of the Shogun: Az első cross-platform Boxon

A hamarosan érkező körökre osztott stratégia játék lesz az első olyan program amelyben lehetőség lesz cross-platform játékra Xbox 360-on, Windows 8 PC-n, Windows Phone-on és Windows 8-as táblákon, mint például a Surface. Ez annyit tesz, hogy egyszerre 4-en játszhattok együtt, akár 4 különböző platformról. Mi több, ha elkezdtetek egy játékot Xbox 360-an, ha akarjátok ugyanazt folytathatjátok a telefonotokon vagy táblátokon. A fejlesztő a korábban Haunted Temple Studios névre hallgató 17-Bit.

"Mindenki csatlakozni fog az Xbox Live-ra és platformtól függetlenül, ugyanabban a páratlan élményben lesz része, mert a játék mindegyiken pontosan ugyanolyan" - nyilatkozta Jake Kazdal a 17-Bit feje.

A mentések is felhő rendszerben lesznek tárolva, így nem lesz probléma azok átvitelével egyik eszközről a másikra, ám hátrány, hogy egyetlen vétellel nem kapjátok meg minden platformra a játékot. Ha Xbox 360-ra megvettétek, attól még ugyanúgy le kell tenni a mobilos változatért is a pénzt. Kazdal erre azt mondta, hogy ő nagyon szerette volna egy pakkban árulni a játékokat, de ezt az elképzelést még nem sikerült keresztül vinnie. A Skulls of the Shogun mobilos verziói előreláthatóan olcsóbbak lesznek.

A készítők legfőbb célja az volt, hogy - mivel az első játékot hozzák majd egy új MS platformra -, valamivel kitűnjelek, ez lett a cross-platform play. A SotS egyébként nem ebben az egy dologban úttörő, azzal is kivívta a címet, hogy az első aszinkron multis programot hozta Xbox 360-ra. A játékosok kedvük szerint belevághatnak több meccsbe, segítségükre van, hogy jelzést kapnak, ha sorra kerültek valahol.

A játék maga egyébként könnyen tanulható, de az egyszerűség fátyla alatt egy nagyon taktikus stratégiai játék húzódik. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de az biztos, hogy egyszerre jön mindenre.

További részletek korábbi hírünkben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward