Shelter – egy játék borzokról

A Pid alkotóinak új játékában borzalmunkat kell megvédenünk a borzalmaktól.

Shelter – egy játék borzokról

A Might and Delight neve a Pid kapcsán lehet számunkra ismerős – a független fejlesztőcsapat érdekes grafikájú kellemes kis platform játékról szóló értékelésünket itt olvashatjátok.

A csapat új műve szokatlan főhőst állít a középpontba: a játékban egy borzmamát alakítunk, akinek feladata, hogy gondoskodjon a kölykeiről és megvédje őket. A háttértörténet szerint a kis borzcsalád kénytelen elhagyni megszokott menedékét, és ismeretlen területen új otthon után kell nézzen, közben szembe kell szállnia a gyönyörű, ám kegyetlen természet erőivel. Természet anyánk egyébként különösen fontos szerepet kap a játékban, amely kiemeli könyörtelen voltát, ugyanakkor tiszteleg is előtte és szépségei előtt is. A Shelter célja, hogy érzelmi kötődés alakuljon ki közöttünk és borzaink között, és ennek érdekében igazi emocionális utazásra hív.

A játék a tervek szerint még idén nyáron (az alkotók óvatosan nyár végét mondtak) fog megjelenni PC-re és Macre, aki Steamen is szeretné látni, az a Greenlight program keretében már szavazhat rá.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward