Shellshock 2: Hogy ne unatkozzunk a téli szünetben

Az Eidos Interactive bejelentette, hogy nemsokára visszaviszi a játékosokat Vietnám dzsungelébe a téli szünetben kijövő Shellshock 2: Blood Trails-el.

Shellshock 2: Hogy ne unatkozzunk a téli szünetben

Az Eidos Interactive bejelentette, hogy nemsokára visszaviszi a játékosokat Vietnám dzsungelébe a téli szünetben kijövő Shellshock 2: Blood Trails-el. A játék PS3, Xbox és PC platformokon jelenik majd meg. A Shellshockot legegyszerűbben talán úgy lehet leírni, hogy egy brutális, érzelmileg totálisan kicsavart First Person Shooter.

A Blood Trails egy speciális alakulatot követ nyomon a Vietnámi háborúban, amely csapatot azzal bíztak meg, hogy találjon meg egy szupertitkos szállítmányt, amiről nem tudni mást csak a fedőnevét: Whiteknight. Meglepő módon a fehérlovag nem máshol, mint a dzsungel közepén tűnt el. Az alakulat, amelyik utána indul pedig szépen lassan emberről emberre eltűnik, anélkül, hogy bármi nyomot is hagyna maga után.

1 hónappal később az egyik katona kikerül a dzsungelből, de nem emlékszik semmire, az agya tisztára van mosva és megőrült… Akármi történt is vele, valamit hozott magával a dzsungel mélyéről ami veszélyezteti társadalmunkat…

Rajtunk áll tehát, hogy megállítsuk.

A Shellshock 2 nem igazán hasonlít egy hagyományos FPS-re, sokkal inkább egy horrorfilmre mint egy játékra, mondta Lee Singleton, az Eidos vezető manager-e. „A játék új értelmet ad a túlélés fogalmának ahogy harcolunk benne az ellenséggel, a szövetségeseinkkel és az áldozatokkal…a Whitenight következményeivel, egy olyan ellenséggel, aki nem áll senki oldalán.” Megjelenés karácsonykor, minden erősebb platformon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward