Sharkoon Bandit: PC-ház beépített HDD dokkolóval

A Sharkoon legújabb, Bandit névre keresztelt számítógépháza 69,99 eurós ajánlott végfelhasználói áráért cserébe elég impresszív tulajdonságokat kínál, amelyek könnyedén rabul ejthetik az éppen új számítógépház után kutató felhasználókat. A friss, közepes toronyház formátummal rendelkező jövevény 2000 x 485 x 485 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig 6,6 Kg.

Sharkoon Bandit: PC-ház beépített HDD dokkolóval

A Sharkoon legújabb, Bandit névre keresztelt számítógépháza 69,99 eurós ajánlott végfelhasználói áráért cserébe elég impresszív tulajdonságokat kínál, amelyek könnyedén rabul ejthetik az éppen új számítógépház után kutató felhasználókat. A friss, közepes méretű toronyház 200 x 485 x 485 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig 6,6 Kg.

A Bandit SECC acél szerkezettel büszkélkedik, letisztult dizájnnal érkezik és kívül-belül feketében pompázik. A termék kilenc darab 5,25 hüvelykes bővítőhellyel rendelkezik, amelyek közül egyet a házban helyet kapó kártyaolvasó, míg további hármat a három darab 3,5 hüvelykes bővítőhelyet kínáló merevlemez keret foglal el, így ténylegesen "csak " 5 darab 5,25 hüvelykes bővítőhely áll rendelkezésre. A merevlemez keret előtt egy ledes világítással ellátott 120 mm-es hűtőventilátor foglal helyet, ami megfelelő hűtést biztosít a merevlemezek számára.

A micro-ATX és ATX formátumú alaplapokat fogadó ház előlapján egy SD/SDHC/MS és CF I típusú memóriakártyákkal kompatibilis kártyaolvasó található , míg a ház tetején a szokásos előlapi portokat találjuk. Az említett csatlakozók között két USB 2.0-s és egy eSATA port foglal helyet, de mellettük egy 2,5 hüvelykes vagy 3,5 hüvelykes adattárolók fogadására felkészített dokkoló is jelen van, ami rendkívül hasznos lehet szükség esetén. A rendszer az optikai meghajtók esetében szerszámmentes-szerelhetőséget kínál, de a háznak kábelmenedzsment tekintetében sem kell szégyenkeznie. A tápegység természetesen ezúttal is a ház hátulján, alul helyezkedik el.

Hűtés tekintetében gyárilag két ventilátor áll rendelkezésre: az egyik egy kék ledes világítással ellátott 180 mm-es megoldás, amely a ház tetején található, míg a másik egy szintén ledes világítással ellátott termék, ám ez már "csak" 120 mm-es átmérővel bír és a ház elején található, mint azt már fentebb említettük.

Amennyiben ez a ventilátor-mennyiség nem elég, úgy a ház oldalára további két darab 120 mm-es vagy 140 mm-es, míg a ház hátuljára egy 80 mm-es vagy 120 mm-es légkeverő elhelyezésére van mód. A termék forgalmazása már megindult, így az rövidesen feltűnik az üzletek polcain.

A termékkel kapcsolatban további információk a gyártó hivatalos weboldalán, azaz itt találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward