Shadow Realms - A BioWare új játéka

Rejtélyes levelet kaptam a stúdiótól, melyben egy "Rémálom" című élőszereplős videó várt rám. Szerencsére nem para (annyira).

Shadow Realms - A BioWare új játéka

“You’ve Been Chosen” (Ki lettél választva) tárgyú levelekkel legtöbbször a spam-mappámban szoktam találkozni, most viszont a rendes üzenetek között leltem rá a BioWare-től érkezett e-mailre. Gondoltam végre mázlim van, nyertem valamit, vagy játszhatok egy új játék bétájával, de ehhez képest "csak" egy reklámról volt szó. Ennyit a teljesen érdektelen személyes élményeimről, következzen a lényeg. A levélben az alábbi videóra mutató link, és a következő szöveg állt: "The time is near... they are watching. Your power is rising. You’ve been chosen." (Közeleg az idő... figyelnek. Növekszik az erőd. Ki lettél választva.). Következzen tehát az élőszereplős trailer, melynek Nightmare a címe.

A videó leírásában egyértelmű utalás (Köln, Németország) található a Gamescomra, valamint egy link erre az oldalra, ahol feliratkozhatunk a hírlevélre. Egy kis netes nyomozást követően fény derült a játék lehetséges címére is: az augusztus 13 és 17 között megrendezésre kerülő Gamescomon a Shadow Realms névre kell majd odafigyelnünk. Addig is jöhetnek a tippek: vajon miről lehet szó?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward