Shadow of the Eternals: Még mindig nem adják fel

Dennis Dyack és a Precursor Games két Kickstarter kampányt indított és kettőt bukott el.

Shadow of the Eternals: Még mindig nem adják fel

Dennis Dyack és a Precursor Games két Kickstarter kampányt indított és kettőt bukott el. Egyik gyűjtésen sem jött össze még a fele sem a kívánt összegnek. A második próbálkozásnál már eldobták az epizodikus megjelentetés tervét és egybe kínálták az egész játékot, valamint egy külső támogató megjelenésének köszönhetően a kért összeget is lecsökkentették. 750,000 dollárt akartak a Shadow of the Eternals megalkotásához, de mindössze 323,950 jött össze, ami 426,050-nel kevesebb, mint a vágyott összeg.

Ha még emlékeztek, akkor először 1,5 milliót kértek, ami Kickstarteren szokatlanul nagy összeg. Ennél a próbálkozásnál a Kickstarteren és a Precursor honlapon összesen 300,000 dollár jött össze. A Precursor szerint a baj az volt, hogy túl sok információt toltak ki a stúdióról, ahelyett, hogy arra fókuszáltak volna, hogy a játékról adjanak tisztább képet. A mostani kampány után így nyilatkoztak:

"Nagy kár, hogy most sem tudtuk tető alá hozni a játékot, de nem adtuk fel" - írták egy Kickstarter frissítésben. "Mindenképpen más utakat fogunk keresni, hogy elérjük végső célunkat és gyümölcsöző projektet faragjunk a Shadow of the Eternalsból."

A csapat mindenkinek megköszönte a támogatást és elmondták, hogy álmukba sem gondolták volna, hogy ennyi segítőkész és kreatív ember csatlakozik majd a közösségükhöz. Kíváncsian várjuk, hogy mit sikerül összehozniuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward