Seven - A Witcher 3 exfejlesztőinek új játéka

Trailert kapott az izometrikus nézetű sandbox RPG.

Seven - A Witcher 3 exfejlesztőinek új játéka

A Thief legenda, és az elmúlt években azzá váltak a Witcher játékok fejlesztői is. Eresszük össze a kettőt és meglátjuk, mi lesz belőle. Nos, ez.

A játék egy nemlineáris sandbox világba helyezett RPG - bevallottan a Thief-ből merített hatásokkal -, ahol ugrálunk, futunk, mászunk, lopakodunk és minden egyéb olyasmit művelünk, amit a posztapokaliptikus világok misztikus utazói szoktak. Mármint a fantasy posztapokaliptikus világoké, hiszen ilyen elemei is vannak a Sevennek, elnézést.

A kellemes, izometrikus nézetű játék világa láthatóan tele van élettel és részletekkel, az idillt pedig – meglehetősen életszagúan – repülő, robotcsápos szörnyek szakítják félbe. Különösen érdekesek a parkour elemek: csöveken kúszunk majd át, háztetőkre mászunk fel, köteleken csúszunk le, hogy elérjük a… még nem tudjuk mit, hiszen a történetről eddig vajmi keveset árultak el.

Az biztos, hogy lesznek benne szörnyek, méghozzá sokféle, aztán lesz mágia is, melyet a Seven világában olykor egészen hétköznapi célokra is használnak, ezenkívül a világnak lesznek lakói is, akiknek érdemes megnyernünk a bizalmát, hiszen akár még szövetségeseket is találhatunk közöttük.

Megjelenési dátum még nincs, de az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy érdemes lesz odafigyelni a játékra!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward