Serious Sam HD: The Second Encounter

Április 28-án megérkezik PC-re Komoly Samu második ámokfutásának felturbózott változata. Igen, újraélhetjük legjobb momentumait alig 20 euróért, ha pedig előrendeljük a Steamen még kedvezményt is kapunk (18 euróra csökken az ár)! És ez még nem minden! A Pre-Order mellé kapunk egy extra Ugh-Zan (az első rész végső nemezise) modellt a multihoz. (Jeeeee!44!!4)

Serious Sam HD: The Second Encounter

Április 28-án megérkezik PC-re Komoly Samu második ámokfutásának felturbózott változata. Igen, újraélhetjük legjobb momentumait alig 20 euróért, ha pedig előrendeljük a Steamen még kedvezményt is kapunk (18 euróra csökken az ár)! És ez még nem minden! A Pre-Order mellé kapunk egy extra Ugh-Zan (az első rész végső nemezise) modellt a multihoz.

Az Xbox Live Arcade verziót a Majesco adja ki, de arról még sajnos nem tudni, hogy mikor érkezik. A Serious Sam HD: The First Encounter körülbelül másfél hónappal az Xbox 360 verzió előtt jött, ebből tudunk kiindulni. Az első epizód egyébként 1200 MSP-ért fut XBLA-n, illetve ennek megfelelő 15 euróért kapható PC-hez.

Aki nem ismerné a játékot, annak összefoglaljuk egy mondatban. "Lőőőjjééééé vazzeeeee!!!" Egyébként minden idők egyik legjobb shootere, agybomlasztó, de egyszerűen élvezetes. Éppen tiszta egyszerűségében rejlik a varázsa. Mindkét HD verzió remake természetesen, újdonságként csak 4 player co-op és a Deathmatch pályákat kapunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward