Semmi sem történik!

Mert mindenki a Guild Wars 2-t tolja, kivéve Peter Molyneux-t, mert neki megint támadt egy ötlete. 

Semmi sem történik!

A mai legfontosabb hírünk, hogy nincs hírünk, mert mindenki Guild Wars 2-t játszik. A mi teszterünk is megkapta a maga sajtópéldányát, a nagyobb külföldi magazinok pedig tesztnaplókat indítottak, hogy átadják első benyomásaikat a játékról (ha nagy ritkán sikerül rávenniük magukat, hogy kitaboljanak az MMO-ból).

Egyedül Peter Molyneux unatkozik, mert már be is jelentette a Curiosity: What's in the Cube folytatását, melynek címe Cooperation lesz. Ki nem találjátok mi áll a fókuszában! "Ez lesz a világ legnagyobb kooperatív próbálkozása!" Na igen, Molyneux szeret nagy szavakkal dobálózni.

"Ha úgy tekintünk a Curiosityre, mint a legnagyobb talányra a digitális világban, akkor a Cooperation a legnagyobb kooperatív projekt. Nagyon rendhagyó, talán nem is játék, ki tudja, Ti talán közösségi játéknak hívnátok."

Peter bácsi azt is hozzátette, hogy a Cooperation egyben kompetitív is lesz, inspirációja a Tug of War volt. Ami pedig az alcímet kapott Curiosity-t illeti, jövő hónaban indul, ha még emlékeztek, az lesz a lényege, hogy szétszedjetek egy nagy kockát 60 millió kisebbre, amíg valaki meg nem találja, hogy mi is rejtőzik benne... 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward