Segítséget kapnak a Last Guardian fejlesztői

Többször írtunk már Team Ico nehézségeiről a PS3-ra készülő The Last Guardian hosszúra nyúlt fejlesztése alatt. A legújabb fejlemény az, hogy a Sony a segítségükre küldte egy amerikai és egy angol fejlesztőcsapatát.

Segítséget kapnak a Last Guardian fejlesztői

Többször írtunk már a Team Ico nehézségeiről a PS3-ra készülő The Last Guardian hosszúra nyúlt fejlesztése alatt. A legújabb fejlemény az, hogy a Sony a segítségükre küldte egy amerikai és egy angol fejlesztőcsapatát.

A Wired-nek adott interjújában Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios feje elárulta, hogy a segítséget nyújtók közt ott van a God of War-ért felelős Sony Santa Monica stúdió is. "Rengeteg technológiai zseni dolgozik a Worldwide Studios-nál. Van egy központi tech csapatunk az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, szóval megadjuk nekik amire szükségük van."

A Team Ico lassan, de biztosan halad a játékkal, rendszeresen felülvizsgálják a dolgaikat. Van egy konkrét elképzelésük arról, hogy mit akarnak kihozni a játékból és néha nagyon nehéz ehhez tartaniuk magukat technikailag.

"Volt egy pont, amikor úgy éreztünk remekül haladunk, ekkor kezdtünk a megjelenés időpontjáról beszélni. Most, ahogy előrébb járunk, de még mindig nem ott ahol kéne - persze játszható -, így nem firtatjuk még az időpontot."

Dátum ide vagy oda, Fumito Ueda azt ígérte segít befejezni a játékot, annak ellenére is, hogy már nem a Sony-nál van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward