Secret World - Újabb frissítés

Amíg az Issue #4-en csámcsogtok, készítsétek a gyomrotokat a következő havi frissítéshez, mert van már bőségesen információ arról is. 

Secret World - Újabb frissítés

Amíg az Issue #4-en csámcsogtok, készítsétek a gyomrotokat a következő havi frissítéshez, mert van már bőségesen információ arról is. Jön új feature, egy titokzatos új fegyver és izgalmas sztori elemekkel is csalogat az Issue #5.

Mindezt az új rendező, Joel Bylos a rajongóknak írt levelében körvonalazza. A leírás szerint az új küldetések mások lesznek, mint az előző frissítések tartalmai. Lazán összefüggenek majd a frissen bemutatott Tyler Freeborn történetével, aki egy összeesküvés elméleteket gyártó arc. Tylert a Salamon szigeteken kapták el, amikor a köd leszállt a helyre, de azóta teljesen felszívódott a tag. Nektek, mint játékosoknak utána kell merészkednetek a ködbe és megtudni, amit csak lehet.

Bejön egy kiegészítő fegyver, amit Scrapyard Edgar tákol össze és bocsát a rendelkezésetekre, hogy legyűrjétek a Moose és Andy által felfedezett újabb fenyegetéseket, amik Kingsmouth-t fenyegetik. A Funcom nem igazán akar sokat elárulni a fegyver természetéről, csak azt, hogy van néhány bizarr tulajdonsága, amit Edgar korlátozott kvantumfizikai szakértelmének köszönhet. A fiúk szerint ezzel tovább mélyül majd a harcrendszer. Meglátjuk.

Nem utolsó sorban fontos megjegyezni, hogy az Issue #5 után minden nyomozós küldetés ismételhetővé válik. Az eddig felsoroltak persze még nem fedik a frissítés teljes tartalmát, a megjelenés közeledtével többet is megtudhattok majd. Annyi biztos, hogy nem karácsonyi és téli butaságokra kell gondolni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward