SCII: 2012 elején jön csak a HotS?

A Blizzard Battle.net projektjének vezetője, Greg Canessa elárulta, hogy a StarCraft II: Heart of the Swarm jelenleg 2012-re van kitűzve.

SCII: 2012 elején jön csak a HotS?

A Blizzard Battle.net projektjének vezetője, Greg Canessa elárulta, hogy a StarCraft II: Heart of the Swarm jelenleg 2012-re van kitűzve. Ez apró csalódásként ért minket, mert korábban azt ígérték, hogy az első részt 1, illetve 2 évvel követi a második és harmadik epizód.

Canessát a tegnapi GDC Online rendezvényen kérdezték arról, hogy mikor valósítanak meg egyes új Battle.net funkciókat (replay-ek cserélgetése, műsorszórása stb.), amire ő azt válaszolta, hogy a "az elkövetkezendő 18 hónapban, a Heart of the Swarm kijöveteléig StarCraft fronton ezekre helyezik a fő fókuszt". Ennek megfelelően 2012 márciusa és áprilisa között jön majd valamikor a zerg kampány.

A dátum persze nem hivatalos, úgyhogy innentől fogva a megjelenési dátum a következő: "majd amikor kész lesz". Lényeg, hogy sajna egészen biztosan nem jövőre jön.

Ha már viszont a zergeknél tartunk, jegyezzük meg, hogy hamarosan újabb próbálkozást tesznek arra, hogy kiegyensúlyozzák a fajt. Vetettek egy pillantást a statisztikákra, amiből kiderült, hogy az eddig lejátszott mérkőzéseknek mindössze a 25,3%-ban szerepeltek a zergek és amikor protossokkal kerültek szembe, aránytalanul sokszor kaptak ki Kerrigan kedvencei. A változtatásokat a Battle.net-en részletezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward