SC2: Heart of the Swarm megjelenés és részletek

Jövő márciusban játszhatunk majd az erősen elkésett kiegészítővel, ha addig nem csúsztatják el.

SC2: Heart of the Swarm megjelenés és részletek

Megvan a kőbe, de legalábbis szappanba vésett dátum! Ha minden jól megy, 2013. március 12-én (bő két és fél évvel az alapjáték megjelenése után) tehetjük rá a kezünket a StarCraft 2 első kiegészítőjére. A Blizzard ígéretéhez híven nem teljes áron kerül majd a boltok polcaira a Heart of the Swarm, de az is igaz, hogy az Acti-Blizz kicsit máshogy értelmezi a teljes árat, mint a többiek, így a kiegészítő azért nem lesz olcsó, 40 eurót kérnek majd el érte Európában.

Aki többre vágyik az alapjátéknál, az választhatja 15 euró többletért a digital deluxe kiadást, amiben új kinézete lesz az Ultralisk-nek, és kapunk még három egyedi portrét és matricát a Battle.Net accountunkhoz. Mindössze ennyi ami az SC2-höz jár, a továbbiak már a Blizzard többi játékába csempésznek némi Zerges feelinget (Baneling pet WoW-ba és Kerrigenes szárnyak meg egy kép a zászlónkra Diablo 3-ban, ha még lesz, aki nézegesse a zászlónkat jövő márciusban).

További 15 euróért már a Collectors Edition jár, valós, fizikai extrákkal. A doboz ugyanaz lesz az első kép alapján, mint amit az alap StarCraft 2-nél kaptunk, csak természetesen más festéssel. Kár, mert ami nagyon illett a Terranokhoz, az a Zergeknél már nem annyira stílusos. A bónuszok között ezúttal is ott figyel egy art book, egy „hogyan készült” Blu-ray+DVD csomag és egy zenei CD. Pendrive és képregény ezúttal nincs, lesz helyettük egérpad, és természetesen minden digitális extra jár, ami benne van a digital deluxe kiadásban.

További infók és képek a gyűjtői változatról a Blizzard honlapján találhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward