Saját előfizetéses megoldást kínál az EA Xbox One-ra

Az EA Access ingyenes hozzáférést nyújt korábbi címekhez, és kedvezményt a teljesen friss EA-játékokhoz..

Saját előfizetéses megoldást kínál az EA Xbox One-ra

Electronic Arts-rajongó vagy? Nem tudsz betelni a kiadó játékaival? Akkor van egy jó hírünk! A cég ugyanis egy új előfizetéses modellel készül az Xbox One-tulajdonosok számára, EA Access néven. A havi előfizetési díj 4,99 dollárba, míg az éves mindössze 29,99 dollárba kerül.

A szolgáltatás bétatesztje ma kezdődött, limitált számú játékos bevonásával, hamarosan azonban mindenki számára elérhetővé válik. Az EA Access egyik legfontosabb része a The Vault, ahol az EA eddigi legnagyobb, Xbox One-ra megjelent játékait azonnal le lehet tölteni, és játszani velük. A bétában egyelőre a FIFA 14, a Madden NFL 25, a Peggle 2 és a Battlefield 4 érhető el, de a végleges verzióra természetesen bővül a kínálat.

Ezen kívül az EA Access-előfizetők minden digitális tartalomhoz 10%-os kedvezménnyel férhetnek hozzá, legyen az egy teljesen új játék, vagy éppen DLC, vagy például a Battlefield Premium. Továbbá minden új EA-játékot legalább öt nappal a megjelenés előtt kipróbálhatnak a tagok egy trial formájában, ráadásul az előrehaladásukat átmenti a rendszer a végleges játékba is, ha később megveszik.

A gyakorlatban tehát a szolgáltatás hasonló a PS Plus-hoz: régebbi, nagyobb címeket megkapunk ingyen az előfizetés mellé, az új címekre pedig kedvezményt ad a kiadó, valamint korábbi hozzáférést. A szolgáltatás Xbox One-exkluzivitása valószínűleg azt is jelenti, hogy ezzel párhuzamosan nem valószínű, hogy a kiadó kínálatából ingyenes játékok tűnnek majd fel a PS Plus-on, bár erről az EA egyelőre nem beszélt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward