S-PVA panelre alapoz az EIZO új 23-as LCD-je

Az EIZO illetékesei nem is olyan régen jelentették be a cég legutóbbi Full HD LCD monitorát, amely szintén egy FUll HD modell volt, mint a következő pár sor főszereplője, ám az a monitor egy gyengécske, átlagos irodai felhasználásra szánt TN panellel volt felszerelve, míg az ú, EV2334W-T típusjelzéssel ellátott újdonságban már egy grafikus és fotós  szemszögből nézve sokkal ütőképesebb S-PVA panel teljesít szolgálatot.

S-PVA panelre alapoz az EIZO új 23-as LCD-je

Az EIZO illetékesei nem is olyan régen jelentették be a cég legutóbbi Full HD LCD monitorát, amely szintén egy Full HD modell volt, mint a következő pár sor főszereplője, ám az a monitor egy gyengécske, átlagos irodai felhasználásra szánt TN panellel volt felszerelve, míg az ú, EV2334W-T típusjelzéssel ellátott újdonságban már egy grafikus és fotós szemszögből nézve sokkal ütőképesebb S-PVA panel teljesít szolgálatot.

A 23 hüvelykes képátlóval rendelkező kijelző képaránya - mint az a felbontásból már kiderülhetett - 16:9-es, a natív felbontás pedig 1920 x 1080 pixeles. Az új monitor esetében is alkalmazza a gyártó az EcoView Sense névre keresztelt energiatakarékos működést elősegítő technológiát, amelynek a lényege abban rejlik, hogy a monitor energiatakarékos módba vált, ha az érzékelő azt "látja", hogy 40 másodperc után sem tért vissza a felhasználó a monitorhoz. A másik hasznos technológia az Auto EcoView nevet kapta, ez pedig a környezeti fényviszonyoknak megfelelően automatikusan beállítja az LCD panel fényerejét, hogy az adott körülmények között a lehető legjobb képet nyújtsa a monitor.

Az EV2334W-T modell LCD panelje egyébként 7 ms-os válaszidő mellett üzemel (GTG, azaz szürkéből szürkébe történő átmenet esetén), emellett 3000:1 kontrasztaránnyal és 300 CD/m^2-es fényerővel rendelkezik. Az új monitoron minden fontosabb csatlakozó fajta jelen van, így D-Sub, DVI és HDMi bemenetek közül tudunk válogatni. A monitorra a gyártó a szokásos ötéves garanciát vállalja, az újdonság ajánlott végfelhasználói árát pedig 550 dollárban állapították meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward