S-IPS panel dolgozik a legújabb LG monitorban

Az LG a jövő hónap folyamán egy új monitorral készül a nagy karácsonyi rohamra: a vállalat egy 22 hüvelykes képátlójú monitorral kedveskedik mindazok számára, akik az év végére hagyták az éppen esedékes monitorcserét, vagy akik ajándékba kívánnak vásárolni egy új megjelenítőt (ritka, de ilyen is van).

S-IPS panel dolgozik a legújabb LG monitorban

Az LG a jövő hónap folyamán egy új monitorral készül a nagy karácsonyi rohamra: a vállalat egy 22 hüvelykes képátlójú monitorral kedveskedik mindazok számára, akik az év végére hagyták az éppen esedékes monitorcserét, és az átlagosnál egy kicsit többre vágynak.

A 22 hüvelykes képátlóval rendelkező monitor különlegessége, hogy nem a megszokott, olcsó TN panellal, hanem egy minőségibb, S-IPS panellal van felvértezve, amely vízszintesen és függőlegesen is egyaránt 178 fokos betekintési szöget kínál. A W2220P típusjelzéssel ellátott monitor Full HD, azaz 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel majd, a kijelző képaránya 16:9-es. Az S-IPS panel 1000:1 kontrasztaránnyal és 300 cd/m2-es fényerővel büszkélkedik, válaszideje pedig 5 ms. A gyári állványnak köszönhetően a kijelző dönthető és el is forgatható, így könnyedén beállíthatjuk a számunkra legkényelmesebb pozíciót.

Az újdonságon csatlakozók tekintetében D-Sub bemenet ugyani nincs, de van cserébe egy DVI és egy HDMI port. A gyártó állítása szerint a monitor 40W körüli átlagfogyasztás mellett működik, ami tulajdonképpen jó, energiatakarékos értéknek minősül. Ha a fenti, igen-igen vonzó specifikációkhoz hozzátesszük, hogy a monitor a jövő hónap folyamán 260 euró körüli áron kerül a boltok polcaira, akkor mindenképpen elmondható, hogy első ránézésre igen jó választásnak minősülhet. A termékkel az LG nem az átlagfelhasználókat, hanem a képminőségre, színhelyességre és betekintési szögekre kényesebb hobbi fotósokat, tervezőket, illetve mindazokat célozza meg, akik megkövetelik egy minőségi (jelen esetben S-IPS) panel jelenlétét. Ebben a kategóriában kedvező a megállapított végfelhasználói ár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward