Ryse: Mégsem annyira egyszerű?

Az Xbox One exkluzív Ryse: Son of Rome-on munkálkodó Crytek a negatív reakciók hallatán nem győzi hangsúlyozni, hogy a játék végső verziója nem lesz olyan QTE-fest, mint amilyennek az E3-as bemutatón látszott.

Ryse: Mégsem annyira egyszerű?

Az Xbox One exkluzív Ryse: Son of Rome-on munkálkodó Crytek a negatív reakciók hallatán nem győzi hangsúlyozni, hogy a játék végső verziója nem lesz olyan QTE-fest, mint amilyennek az E3-as bemutatón látszott. A Siliconerának tett nyilatkozatában Michael Read elmondta, hogy több nehézségi szint lesz a könnyűtől egészen a rémálom fokozatig. Változni fog az ellenfelek sebzése és blokkolásnál a pontosság.

Persze az elejére bedobnak pár béna ellenfelet, akiken gyakorolhattok és szokhatjátok az irányítást, de aztán nehezedik a játék. A Crytek bevallotta, hogy nem adott elég jó magyarázatot az E3-as bemutatóhoz. Az E3-ra készült build egyszerűsített volt, hogy megkönnyítsék az újak számára az élmény befogadását a show-n. "Rögtön bedobni az embereket a mély vízbe a játékmechanikával nem lett volna jó kezdés."

"Sok dizájn elem és a kiegyensúlyozás még hiányzott." Nem akartak túl sok mindent bedobni, de végül saját bevallásuk szerint is átestek a ló másik oldalára és nem is írták le rendesen a harcrendszert. Az X lenyomására például az alapsuhintást csinálja a karakteretek. Ha nyomva tartjátok, akkor nagyobb lendületet vesztek, más gombra ugyanezt csinálhatjátok pajzzsal is. Tudtok tehát blokkolni, pajzzsal ütni és rúgni is. Ha kivégzés módba mentek át akkor ezt leváltja egy külön audió és vizuális parancskészlet. Nagyjából 100 féle kivégzés lesz a játékban.

Így talán már kevésbé tűnik kötöttnek a játék... TALÁN. Kíváncsian várjuk a próbaverziót a Ryse: Son of Rome-ból.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward