Runes of Magic kiegészítő érkezik

A Forgster bejelentette ingyenesen játszható MMORPGjének, a Runes of Magicnek az új kiegészítőjét, mely várhatóan szeptemberben jelenik majd meg. A címe Chapter II - The Elven Prophecy lesz

Runes of Magic kiegészítő érkezik

A Forgster bejelentette ingyenesen játszható MMORPGjének, a Runes of Magicnek az új kiegészítőjét, mely várhatóan szeptemberben jelenik majd meg. A címe Chapter II - The Elven Prophecy lesz.

Ahogy azt a címből is kitalálhatjuk, lesznek benne hosszúfülűek, méghozzá nem is akármilyen formában, hanem játszható karakterként... Velük együtt bejön jó néhány új terület, beleértve egy csodás tünde szigetet, mely Ravenfall partjaitól lesz megközelíthető. Az új questek többsége az elfek történetét dolgozza fel.

A Runes of Magicet gyakorta hasonlítgatják a WoWhoz (mint annyi minden mást is), csak az ő esetükben, maguk a készítők is így tettek. Ebből kiindulva már várható volt, hogy bejönnek a csinos kis tündék is őszies hangulatú erdeikkel együtt (~Eversong Woods).

A RoM még idén márciusban indult el, az ingyenes MMOk közt egész jónak találtuk mi magunk is (bár igaz, mi a béta idején írtunk róla utoljára). Az 1 millió regisztrált felhasználót nézve viszont úgy tűnik, hogy nem csak mi találtuk így, a játék köszöni szépen, pályán van.

Peaceful World trailer:

                          

Mozi trailer megtekintéséhez katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward