RTS a távoli jövőben: Tryst

A BlueGiant Interactive bejelentette új kompetitív RTS játékát, ami a távoli jövőben játszódik, ahol az emberek háborút vívnak egy idegen robotikus faj ellen, melyet csak Zalinak hívnak. Ez a Tryst.

RTS a távoli jövőben: Tryst

A BlueGiant Interactive bejelentette új kompetitív RTS játékát, a Tryst-et, ami a távoli jövőben játszódik, ahol az emberek háborút vívnak egy idegen robotikus faj ellen, melyet csak Zalinak hívnak. A játék honlapja részletezi még egy kicsit a körülményeket, a környezet veszélyeit és az augmentációs kutató egységek mechanizmusát, amik segítségével felszerelhetjük erőinket különböző speciális szettekkel, amik befolyásolják előnyeiket és hátrányaikat.

A sztori érdekesnek tűnik, a körítés jó. Amennyiben felkeltődött az érdeklődésetek látogassatok el honlapra, ahol a fejlesztőknek már el is indult a blogja és van egy csomó művészi tervrajz és screenshot is a fejlesztés alatt álló játékból. A megjelenés dátuma egyelőre nem ismert, de már kaptunk egy tízer videót, amit minden bizonnyal már a szöveg elolvasása előtt megnéztetek. ;)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward