Rock Band 2 megjelenési időpontok (Wii, PS3, PS2)

Végre ragasztottak valami dátumot is a címben említett 3 platformon való megjelenéséhez a Rock Band 2-nek, miután Xbox 360-on már réges-rég kint figyel (tavaly november óta). Az új rész teljesen kompatibilis az előzővel, azaz nem kell búcsút intenünk a régi "hangszereinknek" és letöltött nótagyűjteményünknek.

Rock Band 2 megjelenési időpontok (Wii, PS3, PS2)

Végre ragasztottak valami dátumot is a címben említett 3 platformon való megjelenéséhez a Rock Band 2-nek, miután X-box 360-on már réges-rég kint figyel (tavaly november óta). Az új rész teljesen kompatibilis az előzővel, azaz nem kell búcsút intenünk a régi "hangszereinknek" és letöltött nótagyűjteményünknek.

A népszerű zenélős játék PlayStation-ös verziói március 27-én jelennek meg, míg a Wii tulajdonosok csak április 24-én juthatnak hozzá. A Rock Band 2 PS3-as változata Angliában 49,99 fonttal rövidíti meg az emberek pénztárcáját, míg a PS2-esért csak 29,99 fontot kérnek. A Wii-s változat 39,99-es "középárfolyamot" kapott.

Persze ha most vetnénk csak bele magunkat a Rock Band világába, emellé még vennünk kell gitárokat, dobot és mikrofont is. Szóval össze kell fogni a haverokkal, ha az minden vágyunk, hogy zenész imitátorok legyünk. Nem olcsó mulatság. (Van egy kissé pénztárcakímélőbb pakk is: Rock Band Instrument Edition potom 119,99 fontért, ebbe már suvasztottak egy gitárt és egy dobot is.)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward