Robotmészárlás PC-re

A 4 fős kooperatív játékmódot kínáló Shoot Many Robots április 6-án jelenik meg PC-re, jelentette be a kiadó Ubisoft.

Robotmészárlás PC-re

A 4 fős kooperatív játékmódot kínáló Shoot Many Robots április 6-án jelenik meg PC-re, jelentette be a kiadó Ubisoft. A 2D-s oldalra scrollozós RPG shooter ára 10 euró lesz Steamen, és amennyiben előrendelitek még néhány extrát is kaptok hozzá.

Nevezetesen egy Gordon Freeman (Half-Life) karakter kosztümöt Walternek, a robot-apokalipszis előrelátó harcosának. Ha felveszitek a ruhát, akkor találkozhattok majd a Portalból ismert kedves és szeretnivaló kilövőtornyokkal. A tornyok természetesen nem extra ellenfelek lesznek, hanem leváltanak néhányat a játék robot ellenfelei közül. Markotokat üti még egy Team Fortress 2-es pakk, vagyis egy Chopper Bot a Pyro és a Medic kasztok részére.

A PC változatnak "szexisebb" grafikája lesz, a felbontást akár 2560x1600-ra is felránthatjátok, ott is gyönyörűen süvít majd 60 FPS-sel. Az irányítást és az interfészt természetesen átalakították, hogy illeszkedjen a platformhoz és megdobták a játékot egy Facebookos párkeresővel is, hogy könnyebben találjatok partnert a szintetikusok lemészárlásához. A Steam jegyzi majd az achievementjeiteket, így ezzel kipipálhatunk minden közösségi funkciót. Ja igen, lesz beépített hang alapú csevegő is. Yey.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward