RIFT 1.6 - From the Embers

Itt az új Rift patch, amely annyi újdonságot tartalmaz, hogy mini kiegészítőnek is beillik.

RIFT 1.6 - From the Embers

Ember Isle, a dzsungelekkel borított gyönyörű, ám cseppet sem békés trópusi sziget a legnagyobb látványossága a legújabb Rift patchnek. A sziget, amely kétszer akkora, mint az eddigi pályák, a kelarik otthona volt, akik uralmuk alá hajtották az elemi erőket és a szellemeket, ám egy napon virágzó királyságuk romba dőlt, és menekülniük kellett. A szigetet lakó Farclan törpéket keményebb fából faragták, ők maradtak. Miénk a feladat, hogy megfejtsük a sziget titkait, fényt derítsünk történetére, és megtaláljuk kincseit. Új repus frakció vár ránk, új küldetések, inváziók, raid riftek és persze csábító új jutalmak. Nézzük, ezen kívül mi jót kínál még nekünk a patch:

[bold]Caduceus Rise

[/bold]

Új dungeon, méghozzá az eddigi legnagyobb a játék történetében, melyben 11 boss vár ránk, akiket a nekünk tetsző sorrendben látogathatunk meg. A dungeon normál módban mutatkozik be, de két expert nehézségű szárnyat is tartalmaz.

Rise of the Phoenix

10-fős sliver, amelybe belépve visszautazhatunk az időben abba a korba, amikor az ethek először idéztek titán rabszolgákat Stonefielden.

[bold]Black Garden Stockpile mód

[/bold]

A pvp csatatér alternatív változatában új taktikai lehetőségek várnak ránk, és végre nem lesznek csíter közösségi managerek, akik egy lövéssel intézik el szegény tesztereket (igen, ez neked szól CM_Walshingham!). Az alternatív Black Garden a  hétvégén mutatkozik be.

Planar Attunement Tier 2

Az új rendszer megmutatta, hogy 50 fölött is van élet. Most még tovább fejleszthetjük max. szintű karaktereinket, csak győzzünk eljutni a második tierig.

[bold]Fae Yule

[/bold]Telara sem maradhat ünneplés, karácsonyi ajándékok és poénok nélkül. Jöhetnek a hóemberes, karácsonyfás riftek!

Ember Isle: érdemes HD-ben nézni, gyönyörű

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward