Richard Garriott a saját vérét árulja az eBayen (frissítve)

Lord British-ereklyére vágyók, látens vámpírok, figyelem!

Richard Garriott a saját vérét árulja az eBayen (frissítve)

FRISSÍTÉS (07.09.): sajnos leszedték az ajánlatot az eBayről, hát, erről lemaradtunk... :(

Az eBayen most már az Ultima alkotójának, Richard Garriottnak, azaz Lord Britishnek a vérét is megvehetjük.

Egy fiolányi csupán ötezer dollárba kerül a mester esszenciájából. Garriott becses testnedvét egy ereklyetartó-szerűségben kapják meg a bátor vásárlók, ami mellé jár egy rakásnyi játékbeli cucc is a Shroud of the Avatarban. Garriott ért hozzá, hogyan hívja magára és az aktuális játékára a figyelmet (szinte semmi pénzből), azt meg kell hagyni. Egyébként érdemes követni a játék honlapját, mert egész ígéretesnek látszik.

Visszatérve a vámpíreledelhez, PR-fogásnak vagy a közösségi finanszírozás egy újabb szintjének ez meglehetősen bizarr, de mindenképpen újszerű mutatvány. Összesen hat példányban készült el a relikvia, tehát ha esetleg megtetszett, ne halogassuk túl sokáig a döntést – bár egyelőre senki sem akart vásárolni belőle, annak ellenére, hogy a leírás szerint még falra is akaszthatjuk a műanyagból, rézből, szögekből, üvegből és tükrökből (na és persze a vérből) álló kompozíciót.

A vér megvásárlásával még egy stúdiólátogatás is az ölünkbe hullik a fejlesztőkhöz a texasi Austinba, az utat viszont sajnos nem fizetik, de ez mindig így szokott lenni.

Magáról a vérvételről természetesen videó készült, csodáljátok meg ti is. A dolgot képzett nővérre bízták, otthon ne próbáljuk meg, a mi vérünkre valószínűleg úgysem vágynának annyian (nem adnak már érte sört meg virslit sem).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward