Resident Evil: Revelations 2 bejelentés

Jövőre jön a játék, amelynek ezúttal nem Chris Redfield és Jill Valentine lesz a főszereplője.

Resident Evil: Revelations 2 bejelentés

A Resident Evil Revelations 2-ről eddig nem tudtunk sokat, csupán egy koncepciórajz és az Xbox 360-as kiadásának borítója szivárgott ki. A Sony Tokyo Game Show elő-sajtókonferenciáján a Capcom most hivatalosan is bejelentette a játékot, amely 2015 elején fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PS3-ra.

Egyelőre nem tudni, hogy a történetnek pontosan mi köze lesz az első Revelations részhez, amely eredetileg 3DS-re jelent meg, és később PC-s, PS3-as, Xbox 360-as és Wii U-s port is készült belőle. A játék fejlesztésén ugyanaz a csapat dolgozik, amelyik az előző részt készítette, de ezúttal nem Chris Redfield és Jill Valentine lesznek a főszereplők, és a helyszín is más lesz.

A sajtókonferencián bemutatott rövid előzetes csak egy koncepció, a játék grafikájából és a játékmenetből még nem mutattak semmit, ezt a Tokyo Game Show-ra tartogatják, ahol már a játszható demót is kipróbálhatják az érdeklődők. A rövidke kedvcsinálóban egy hálóinges játékmackós kislányt láthatunk, ahogy átfut egy csapat mit sem sejtő, bulizó, világító zöld karkötős felnőtt között, aztán kiér az utcára, ahol már vörös karkötős, zombizálódó felnőttek ijesztgetik egymást az esedékes adóbevallással.

A Revelations 2 mellett a kiadó egy másik Resident Evil játékon is dolgozik, igaz ez nem teljesen új: a GameCube-os Resident Evil 1 Remake HD Remaster verziójáról van szó, amelyen most végzik az utolsó simításokat, ennek PS4-es előzetesét alant megtekinthetitek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward