Resident Evil 8 információszivárgások a tesztelőktől

Resident Evil 8 információszivárgások a tesztelőktől

A Capcom következő nagydobása a Resident Evil VIII, vagyis a Village lesz és ahogyan az lenni szokott, nagy az érdeklődés a sorozat 2021-ben érkező folytatását illetően.

A korábbi pletykákhoz hasonlóan Ismét a Biohazardcast.com adott információkat a játékkal kapcsolatban, akik meg is osztották velünk azokat az információkat, amikhez hozzájutottak a játék tesztelőinek a szivárogtatásai alapján. Viszont előtte fontos leszögezni, hogy minden ami információt megosztottak képlékeny. Eleve elképzelhető, hogy nem is igazak, másrészről pedig messze még a megjelenés, sok minden változhat még.

Az ellenségek egy részének a bőre elég sápadt volt a teszt demóban, néhol rohadni is fognak. Tetoválások is borítják a bőrüket, néhány pedig egyszerű páncélzatot is visel. A tesztelők számára nem érthető külföldi nyelven beszéltek, néhánynál tőr található, van, aki karddal míg mások lándzsával mászkálnak. Olyan is előfordul, hogy lőfegyverrel rontanak majd ránk. A mozgásuk és a harapásuk hasonló a Resident Evil 3-hoz és a kontroller gombjainak a nyomogatásával le lehet szedni magunkról őket.

A kastélyban a legtöbb szoba világos lesz, de lesz pár sötét helyiség is. Lesz egy rész, ahol egy kulcsot kell megtalálni, hogy lejjebb jussunk a lépcsőn.

A boss harcok is visszatérnek, lesz például egy Olga nevű nő, aki rovar rajt fog ránk szabadítani. Ellene majd egy fáklyával lehet majd felvenni harcot, de egy idő után átalakul pókká is, ami még több problémát fog okozni. A demo a nő legyőzésével véget ért.

A Resident Evil 4-hez lehet hasonló az inventory rendszer, aminek használatakor az idő megáll, ha megnyitjuk. Ez is könnyedén változhat a megjelenésre. A trailerben látható idős nő pedig valami kereskedő lesz, akinél adni és venni lehet majd a dolgokat.

Végül pedig a játék a 7. részhez hasonlóan a 8 is VR verziót kaphat, ám a Capcom a Sony-ra vár, hogy végre bejelenthesse ezt a funkciót.

A Sony egyelőre nem beszélt még a PS5 VR-os terveiről, valószínűleg a megjelenéshez közelítve lesz róla több információ és akkor ismerhetjük meg a Village VR verzióját is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap