Resident Evil 7 - fokozódik a misztikum

Az új videó bizony felvet néhány kérdést...

Resident Evil 7 - fokozódik a misztikum

A GamesCom alkalmával a Capcom úgy döntött, hogy a Resident Evil 7 egy újabb szeletét ismerteti meg velünk. A játékban ugyanis több "found footage" jellegű felvételt találhatunk majd, melyeket természetesen visszanézhetünk és így ismerhetjük meg a történeti háttér bizonyos elemeit.

Azt ugyebár tudjuk, hogy a louisianai Dulvey városában járunk, ahol valahogy semmi nem stimmel. Leginkább az nem, hogy Jack és Marguerite Baker nyomtalanul eltűntek, és azóta sem hallott róluk senki - sorsukról csak pletykák keringenek.

Ha játszottatok a PlayStation 4-en elérhető Beginning Hour nevű demóval, akkor ismerős lehet a "found footage" koncepciója, hiszen ott is lehetett találni egy ilyen felvételt. Míg ott (elméletileg) Jack Bakert pillanthattuk meg, addig az alábbi videóban egy Mia nevű lány próbál elküldeni egy üzenetet egy Ethan nevű figurának.

A gond csak annyi, hogy egy lámpát hordozgató nő kergeti őt, akiről azonban korábban már kiderült, hogy valójában ő Marguerite - legalábbis elméletileg. Ezek szerint tehát mindkét Baker megvan, csak éppen valami történt velük. Érdemes továbbá megemlíteni, hogy a videó a demóban megismert ház alatt játszódik, amit valószínűleg mi is bejárhatunk majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward