Resident Evil 6 - büntet az E3-as előzetes

A Microsoftnál láthattunk a játékmenetből, most pedig itt a hivatalos előzetes.

Resident Evil 6 - büntet az E3-as előzetes

A több történeti vonalon futó Resident Evil 6 rendkívül izgalmasnak tűnik az új előzetes alapján. Először is ott van Leon része a történetben: az Egyesült Államok elnöke úgy döntött, nyilvánosságra hozza a Raccoon Cityben történt eseményeket, azt remélve, hogy ez visszaszoríthatja a bioterrorizmust. Tévedett. Hamarosan újabb csapások érik Amerikát, és az elnök is megfertőződik, Leonnak pedig komoly döntésekkel kell szembenéznie.

Eközben Kelet-Európában a Albert Wesker fia, Jake Muller éppen egy terrorista-támadás után menekül a hatóságok elől, és összebarátkozik a Resident Evil 2-ből ismerős Sherry Birkinnel. A harmadik vonalon pedig a BSAA parancsnoka, Chris Redfield Kínába érkezik, egy olyan városba, melyet éppen az utóbbi időben ért bioterror-támadás.

Az előzetes rendkívül pörgős és filmszerű, remekül visszaadja azt a sötét hangulatot, melyet remélhetőleg a végleges játék is képviselni fog. Ezen kívül láthatunk benne számos in-game felvételt is. A legfontosabb pedig: a Resident Evil 6-ban már futás közben is lehet majd lőni!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward