Resident Evil 6 bejelentés

A Gonosz hatodszorra is eljön. Novemberig még van időnk felkészülni.

Resident Evil 6 bejelentés

A Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil 6 november 20-án fog megjelenni Xbox 360-ra és Playstation 3-ra, a PC-s verzió később várható. A Resident Evil 6. inkarnációjában a már jól ismert Leon S. Kennedy és Chris Redfield lesznek a főszereplők, és még pár régi ismerőssel is összefuthatunk, sőt új karakterekkel is megismerkedhetünk. Leonnak és Chrisnek külön kampánya lesz, melyek helyszíne az USA és Kína.

"Tíz év telt el a Raccon City-ben történt incidens óta, és az Egyesült Államok elnöke úgy döntött, feltárja a háttérben rejtőző igazságot, annak reményében, hogy ezzel visszafoghatja az egyre inkább elharapódzó bioterrorizmust. Az elnök jóbarátjának, a Racoon City béli események túlélőjének, Leon S. Kennedy-nek épp találkozója van a politikussal, amikor a találkahelyet megtámadják a bioterroristák. Leon kénytelen szembeszállni azzal a már felismerhetetlen valamivel, amivé az elnök vált, és élete legnehezebb döntését kell meghoznia.

Ugyanebben az időben Chris Redfield, a Bioterrorism Security Assessment Alliance tagja megérkezik Kínába, abba az országba, melyet szintén fenyeget a bioterrorizmus veszélye. Nincs olyan ország, amelyet ne fenyegetne a támadás, és az azt követő járványok veszélye, senki sincs biztonságban, a világ népességét egyesíti a közös félelem, és az az érzés, hogy már nem maradt remény."

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward