Rengeteg DLC-t terveznek a Gears of War 3-hoz

Ma jelent meg Gears of War 3, a fejlesztők már a tervezett letölthető tartalmakról beszélnek

Rengeteg DLC-t terveznek a Gears of War 3-hoz

Az Epic Games nagy mennyiségű letölthető tartalmat ígér a Gears of War 3-hoz. Az ígéret szerint a megjelenés után folyamatosan dolgozni fognak a frissítéseken (az előző részhez, a Gears of War 2-höz összesen 6 jött ki).

A szokásos frissítések mellett új pályákon és ahogy mondták új "co-op élményeken" is dolgoznak. Cliff Bleszinski az Epictől egy interjúban megerősítette, hogy lesz kampány DLC is, de a sorozat két sztárja, Marcus és Don nem fognak benne szerepelni, ahogy Cole sem.

Bleszinski szerint egy DLC-nek olyan egyedinek és klassznak kell lennie, mint a Lost and Damned, Gay Tony, vagy a Mad Moxie's Underdome Riot, és úgy tűnik a jövőben is ezt az irányt szándékoznak követni.

A Microsoft 2400 pontért árul olyan Gears of War 3 Season Passt, amely 33% kedvezményt biztosít az első 4 DLC pakk árából.

Guy Welch, a Microsoft egyik főnöke elmondta, hogy arra számít, hogy a hét végére több mint 4 millióan fognak a Gears of War 3-mal játszani. A Microsoft szerint a játékosok 75%-a fogja co-opban és multiban nyomatni az Xbox Live-on.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward