Rendkívül strapabíró, mosható billentyűzet a Logitech-től

Rendkívül strapabíró, mosható billentyűzet a Logitech-től

A Logitech Washable Keyboard K310 egy igazán strapabíró USB-s klaviatúra, amely a kisebb mértékű szennyeződésektől könnyedén megtisztítható, hiszen egyszerűen elmosható. A termék ideális megoldás lehet például konyhában, szabadtérben, vagy akár műhelyekben történő használatra is.

Az újdonság egy teljes méretű, numerikus billentyűcsoporttal is ellátott megoldásnak minősül, amelynél az egyes billentyűk élettartama akár az 5 millió leütést is elérheti. A billentyűk UV védelemmel érkeznek, a rajtuk látható ábrák és betűk pedig lézergravírozással kerülnek fel az adott felületre. A klaviatúra a szennyeződések eltávolításának érdekében akár vízbe is mártható, persze ekkor figyelni kell rá, hogy a kábel végén elhelyezkedő USB portot ne érje víz. A termék akár 28 centiméter mélyen is elmerülhet a vízben, nem lesz semmi baja. A lézergravírozásnak és az UV védelemnek köszönhetően attól sem kell tartanunk, hogy a billentyűk feliratai pár tisztítás után elhalványulnának, illetve lekopnának.

A billentyűzet hátulján apró nyílások találhatóak, amelyeken keresztül könnyedén távozhat a termékbe került víz, így az egyszerűen kiszárítható, majd ismét használható. A strapabíró újdonság emellett kényelmes gépelést is lehetővé tesz, így abszolút nem kell kompromisszumra számítanunk. Hab a tortán, hogy a billentyűzetnek dizájn tekintetében sincs oka szégyenkezésre, ugyanis tetszetősre sikeredett.

A billentyűk között tizenkét gyorsgomb is helyet kapott, amelyekkel a multimédiás funkciók vezérlésére, valamint a webböngésző és az e-mail kliens gyors elindítására nyílik mód.

A strapabíró Logitech Washable Keyboard K310 az Amerikai Egyesült Államok területén augusztustól, Európa területén pedig októbertől kezdve lesz elérhető. A termék ajánlott végfelhasználói ára 40 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward