Rendkívül olcsó PC házzal jelentkezik a Gigabyte

Rendkívül olcsó PC házzal jelentkezik a Gigabyte

A Gigabyte egy új taggal bővítette GZ-P számítógépház sorozatát, amelyben alapvetően olcsó, belépő szintű megoldások találhatóak. A friss jövevény a GZ-P5 típusjelzést kapta és 30 dolláros ajánlott végfelhasználói árával igen vonzó megoldás lehet majd a piacon a költséghatékony számítógépházat kereső felhasználók körében.

A 180 x 420 x 350 mm-es mérettel rendelkező újdonság 3,5 Kg-os súllyal büszkélkedik és közepes torony formátummal bír (mid-tower). A ház belsejében a gyártó hivatalos weboldala szerint micro-ATX és ATX formátumú alaplapok kaphatnak helyet, azzal kapcsolatban pedig nem áll rendelkezésre információ, hogy az alaplaptálca rendelkezik-e szerelőablakkal, bár ebben az árkategóriában ilyet nem igazán várhatunk el. Az acél vázzal (0,5 mm SECC) és műanyag elemekkel ellátott újdonság négy darab 5,25 hüvelykes, valamint egy 3,5 hüvelykes bővítőhellyel érkezik, de a ház belsejében találunk még további 5 darab 3,5 hüvelykes bővítőhelyet is. A PCI bővítőhelyekből összesen 7 darab áll rendelkezésre.

A termék belsejében négy darab ventilátor helyezhető el, amelyek alap esetben nem képezik a csomag részét: a ház elején és hátulján egy-egy 80 mm-es átmérőjű légkeverő beépítésére van mód, míg a ház oldalán további két ventilátort, egy 80 mm-es átmérőjű és egy 120 mm-es átmérőjű egységet helyezhetünk el. Az előlapi portok között két darab USB és a szokásos két darab audió csatlakozó található. Érdekesség, hogy a gyártó hivatalos weboldala két darab 1.0-s szabványú előlapi USB portot említ, ami valószínűleg elírás.

A Gigabyte GZ-P5 hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 30 dollár magasságában fog elhelyezkedi, ahogy azt már fentebb is említettük.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward