Remake készül a régi Bullfrog játékokból?

Az EA Bright Light-os fejes Harvey Elliot nagyon szívesen látná a régi Bullfrog játékokat - mint a Populous és Theme Park - új köntösben, a mai platformokon.

Remake készül a régi Bullfrog játékokból?

Az EA Bright Light-os fejes Harvey Elliot nagyon szívesen látná a régi Bullfrog játékokat - mint a Populous és a Theme Park - új köntösben, a mai platformokon.

"Ami engem illet, imádom a régi Bullfrog IP-ket, nagyon büszke vagyok rá, hogy ők is a Bright Light történetének a részét képezik" - nyilatkozta Elliot a Kikizo-nak. "Én személy szerint hatalmas rajongója vagyok a Populousnak és a Theme Parknak is, sok-sok évvel ezelőtt a kedvenceim voltak, szóval boldog lennék, ha láthatnék belőlük egy remake-et." Elmondása szerint a stúdió hamarosan komolyabban is megvizsgálja, hogy mennyire lenne életképes egy ilyen projekt.

Ugyanakkor rávilágított arra is, hogy fontos az ilyen régi címeket teljesen átdolgozni, inkább valami realisztikus megvalósításban hívni életre, nem pedig úgy mintha rózsaszín szemüvegen keresztül néznénk mindent. "Ennek az egész dolognak a romantikája gyakran nagyon messze van a megvalósítás valóságától. Ha visszaemlékeztek a klasszikusokra, amikkel játszottatok és utána újra előveszitek őket, már valahogy nem olyanok, mint voltak. A maguk idejében jók voltak, de ha újra akarjuk alkotni őket, akkor a mai normáknak megfelelően kell azt megtenni."

A lényeg, hogy a megfelelő időben akarnak majd előállni egy ilyen játékkal, és úgy, hogy az felérjen az előd nevéhez. További Bullfrogos klasszikusok például a Powermonger, a Magic Carpet és a Syndicate széria is (ez utóbbival most a Starbreeze foglalkozik).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward