Red Steel 2: Ragadjuk újra Wii motion swordot

Az Ubisoft nem annyira titkolózott a Red Steel folytatással kapcsolatosan, így már egy ideje nem hivatalosan ugyan, de lehetett tudni, hogy készül az egyik legjobb Wii játék következő epizódja. Most végre napvilágot láttak róla az első információk és képek a Nintendo Power amerikai magazinban.

Red Steel 2: Ragadjuk újra Wii motion swordot

Az Ubisoft nem annyira titkolózott a Red Steel folytatásával kapcsolatosan, így már egy ideje nem hivatalosan ugyan, de lehetett tudni, hogy készül az egyik legjobb Wii játék következő epizódja. Most végre napvilágot láttak róla az első információk és képek a Nintendo Power amerikai magazinban.

Az újságban megjelent információk szerint a Red Steel 2 cel shaded lesz és az előző részhez hasonlóan first person nézetű. A fejlesztők ígérete szerint olyan jól fogja használni a Wii Motion Plus-t kardozásra, hogy az igazibbnak fog hatni, mint amiről valaha is álmodni mertünk. Mivel a Nintendo ezzel a játékkal a Teen kategóriát célozta be, így túl sok vérre és erőszakra ne számítsunk. A játék teljes mértékben a single player tartalomra fókuszál, úgyhogy a multiplayer remények már el is szálltak. A magazin borítójából ítélve western kalapos barátunk tökéletesen tudja majd együtt használni a hatlövetűt a karddal.

Egyelőre ennyit tudunk tehát az új Red Steelről, várjuk a további infómorzsákat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward