Ravensdale: Kickstarteren az őrült platformer

A május végi bejelentés óta csend volt a Black Forest Games háza táján, most viszont végre elérkezettnek látták az időt, hogy elindítsák a Kickstarter kampányt.

Ravensdale: Kickstarteren az őrült platformer

A május végi bejelentés óta csend volt a Black Forest Games háza táján, most viszont végre elérkezettnek látták az időt, hogy elindítsák a Kickstarter kampányt. Amint azt már korábban megírtuk a Ravensdale egy 1-4 fővel játszható oldalra scrollozós lövöldözős platformer lesz.

A fejlesztőcsapat már bejáratott, hiszen hátuk mögött van egy sikeres kampány, aminek eredményéhez nekünk is volt szerencsénk. Nem másról, mint a Giana Sisters: Twisted Dreamsről beszélünk.

A Ravensdale egy rajzfilmes-metálos "garázs fantasy" világba kalauzol minket, vagyis olyan középkori környezetbe, ahol mindent olaj és fogaskerekek hajtanak. Vannak itt Kazánorkok (Furnace Orcs), Nitró goblinok és Dugattyúlovagok (Piston Knights), őrültségért nem kell a szomszédba menni.

A játéknak lesz egyedül játszható módja, de a hangsúly itt a kooperáció és a csapatmunkán van. Fontos lesz a helyezkedés, az Arc Connector segítségével például kilőhetitek magatokat egy másik játékos irányába.

A Ravensdale jövő májusban jön ki PC-re, a korai támogatók már 15 dollárért megkapják a játékot. A 35 dolláros tierben már jár az Extremo nevű metálbanda játékhoz készült lemeze is, míg az 50 dollárosoknak már korai béta hozzáféréssel is kibővítik a csomagot. A Black Forest egyelőre csak PC-ben gondolkodik, de a kibővített célok között nem zárják ki a konzolos változatokat sem, ahogy a Giana Sistersnél sem tették.

A cél fél millió dollár, eddig 27 ezer gyűlt össze és még 28 nap hátra van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward