Rákapcsol a Dust 514

Közkívánatra gyorsít a frissítések ütemén a CCP, ami rá is fér a játékra.

Rákapcsol a Dust 514

A Dust 514 fejlesztője, a CCP Games bejelentette, hogy ezentúl gyorsabb ütemben fogja fejleszteni PS3-as exkluzív FPS-ét, az újdonságok kb. havonta fognak kijönni. A legújabb Uprising 1.1 frissítés is sokat javított az alapjátékon, és az 1.2-es sincs már messze, legalábbis ez derült ki a cég blogjából.

"Odafigyelünk a rajongók visszajelzéseire és a médiára is, ezért úgy döntöttünk, hogy felgyorsítjuk a fejlesztési ciklust. A részfrissítések (1.1, 1.2, 1.3 stb.) közel havonta fognak megjelenni" - írta a játék kreatív rendezője, Atli Mar. "A konzolok világában ez meglehetősen egyedi dolog, és csak azért valósulhatott meg, mert barátaink a Sony-nál együtt dolgoznak velünk azon, hogy továbbfejlődjön a beadási procedúra, hogy megfelelő legyen az olyan ingyenesen játszható MMO címekhez is, mint a Dust."

Az Uprising 1.2-vel érkezik az új Commando Dropsuit kaszt és lehetővé válik az ISK pénzátutalás a karakterek között. A játék átlagos, meglehetősen bugos shooterként indult, remélhetőleg a frissítések ütemének gyorsításával sikerül javítani valamit a problémákon. A közeljövőben szeretnének finomítanak a játék alaprendszerein (célzás, célzás rásegítés, irányítás, járművek), jobban támogatják, hogy beleéljük magunkat a játékba (köszöntő képernyők és társaik) és a Planetary Conquest jobbá tételével is foglalkozni fognak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward