Rajongók mentenék meg a Star Wars: Battlefront 3-at

Több tapasztalt modder állt össze, hogy a kikerült anyagok alapján elkészítse a működő Battlefront 3-at.

Rajongók mentenék meg a Star Wars: Battlefront 3-at

Mostanában a különböző kiszivárgott, korai buildek miatt többször is írtunk arról, hogy a Star Wars: Battlefront 3 annak idején mennyire közel járt a befejezéshez. A fejlesztő Free Radical úgy nyilatkozott, hogy körülbelül 99%-os készültségi állapotban leledzett a játék, amikor a LucasArts végül lelőtte az egészet.

A kiszivárgott buildek persze nem a 99%-os készültségű játékból származnak, de így is akad bennük számos használható anyag. Éppen ezért döntött úgy az orosz modderekből alakult Frontwire Studios, hogy megpróbálja megmenteni a játékot. Ebből indult el a Project Rebuild BF3, amit most átkereszteltek Star Wars: Galaxy in Turmoil névre.

A kis csapat megpróbálja felhasználni a kiszivárgott buildekben található elemeket, azokat kibővíteni teljesen új grafikákkal, modellekkel és hangokkal, és persze az egészből kihozni egy működőképes játékot az Unreal Engine 4-re építkezve.

Örömhír, hogy sikerült megőrizniük a Battlefront 3 egyik legígéretesebbnek tűnő részét, a teljesen egybevont földi- és űrcsatákat. Jelenleg persze még nem sok minden működik a játékból, de néhány tesztpályát már lehet próbálgatni, és úgy tűnik, hogy nagyjából hetente kerül fel új verzió.

A készítők ígérete szerint a Galaxy in Turmoil teljesen ingyenes lesz (így talán el tudják kerülni, hogy a Disney lelője az egészet), és a későbbiekben is igyekeznek majd ingyenes tartalmakkal bővíteni.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward