Rainbow Six Siege - minden DLC-s pálya ingyenes lesz

Tegnap elkezdtünk aggódni a kevés pálya miatt, azonban örömhír, hogy a továbbiakat ingyen kapjuk meg.

Rainbow Six Siege - minden DLC-s pálya ingyenes lesz

Éppen tegnap írtunk róla, hogy a Rainbow Six Siege elsőre viszonylag kevésnek tűnő, mindössze tíz pályával indul majd. Akkor a pályatervezésért felelős Benoit Deschamps úgy nyilatkozott, ez nem ötlethiány miatt alakult így, hanem az eredeti ötven tervből hoztak össze tíz kiemelkedően jó pályát.

Ma a Ubisoft egy hivatalos közleményt adott ki a témában, amiben már nem tíz, hanem tizenegy pályáról írnak a megjelenéskor, melyek mindegyike játszható lesz éjjel és nappal is. Ezen kívül természetesen minden pályán érvényes az újonnan fejlesztett Real Blast pusztítási technológia, ami lehetővé teszi a falak és különböző felületek átlövését, kivágását és felrobbantását.

A lényeg azonban csak most jön: a Ubisoft közleménye szerint minden megjelenés utáni DLC-s pálya ingyenes lesz. "Azt szeretnénk, ha a játékosok sokáig velünk maradnának, és ennek érdekében nagyon komoly tartalmi terveket dolgoztunk ki a megjelenés utánra" - írja a kiadó.

Ez ugyan magában jól hangzik, kérdés azonban, hogy más területen nem próbál-e majd pénzt beszedni a Ubisoft. Elvégre az Evolve is hasonló stratégiát követett: minden pályát ingyen adtak a készítők, azonban a tényleges és izgalmas új tartalmat jelentő karaktereket már meg kellett vennünk.

Az Evolve és a Rainbow Six Siege között egyébként is viszonylag sok a hasonlóság jelenleg. Mindkettő leginkább a többjátékos részre koncentrál, és úgy tűnik, hogy mindkettő viszonylag kevés tartalommal jelent/jelenik meg - persze a Rainbow Six esetében azért még ne ítélkezzünk előre. Gyanakodásra adhat okot, hogy a koncepció mindkét esetben jónak tűnt, az első bétatesztek után azonban mindkettőnél kiderült, hogy a gyakorlatban azért annyira mégsem élvezetes.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward