Raiders of the Broken Planet - a MercurySteam új játéka

A Castlevania készítői egészen új terepre merészkednek.

Raiders of the Broken Planet - a MercurySteam új játéka

Az utóbbi Castlevania-játékokat készítő spanyol MercurySteam bejelentette, hogy egy ideje már dolgozik legújabb játékán. Ennek neve Raiders of the Broken Planet, és egyszerre kínál komoly történetet és aszimmetrikus online játékot.

Fényévekkel járunk a Földtől a Lira rendszerben. Itt található az a bizonyos Broken Planet, ami a játék címében is szerepel. Ennek lakói nagyon régen felfedeztek egy különleges anyagot, melynek neve Aleph, és a segítségével felerősíthetjük a képességeinket. Az egykor virágzó bolygó hamar az intergalaktikus söpredék és bűnözés hazájává vált, és mindenkinek a különleges anyagra fáj a foga.

Ez lesz a MercurySteam első játéka, amit önerőből jelentetnek meg, digitális úton. A mai divatnak megfelelően epizodikus formában érkezik majd, és a készítők azt ígérik, hogy minden egyes rész nagyon olcsó lesz. Ezen kívül szerintük ennek a nagyon erősen történetorientált játéknak kifejezetten jól is fog állni ez a megjelenési forma.

A játékmenetről nem tudunk túl sokat egyelőre. Az biztos, hogy egy online aszimmetrikus multiplayer anyagról van szó, ahol a játékos választhat, hogy a helyiekkel összeállva harcol a betolakodók ellen, vagy éppen pont, hogy a betolakodókat állítja maga mellé. Ezen kívül lesz lövöldözés, közelharc, sőt, még gondolkodni is kell majd...

A Raiders of the Broken Planet megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de ezt megelőzően a készítők több körben bétatesztet is tartanak majd. A PC-s tesztelésre már lehet is jelentkezni.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward